Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Επίσημη Πρεμιέρα Playing Gods 26/7 στις 9μμ

               Playing Gods
       Μια παράσταση στην Αγγλική γλώσσα
Έχει έρθει στην Αθήνα και φέρνει τους θεούς του Ολύμπου απευθείας σε εσάς. Ο θεός Διόνυσος σας προτρέπει "Πάρτε ένα ποτό!"
         
H ομάδα “The Athenian Players” καλωσορίζουν από τον φετινό Ιούλιο, τους πάντες, από τα πέρατα του κόσμου, σε μια νεογέννητη, καινοτόμα κωμωδία, σε ένα μαγικό θέατρο, που βρίσκεται στο Θησείο, στη καρδιά της ιστορικής πόλης της Αθήνας. Οι πενταμελής αυτή ομάδα, οδηγεί το κοινό σε μία θεατρική περιπέτεια από τα ύψη του Ολύμπου, μέχρι τα βάθη του Κάτω Κόσμου και πίσω… σε λίγο περισσότερο από μια ώρα!

Ακολουθήστε την σαγηνευτική φωνή της νύμφης να αντηχεί, καθώς ερωτεύεται τον Νάρκισσο. Δείτε την Μέδουσα να αποκαλύπτει το μυστικό πίσω από το τέρας. Παρασυρθείτε από τον Άδη και την αποπλάνηση της αθώας Περσεφόνης και χαθείτε με τα πλάσματα του Κάτω Κόσμου. Την ίδια στιγμή, ο Ήφαιστος θα πάρει εκδίκηση από την στυγνή μητέρα του, Ήρα. Αλλά η ερώτηση που φωλιάζει στο μυαλό όλων, είναι, ποιος θα λάβει το χρυσό μήλο- θα διαλέξει ο Πάρης Αλέξανδρος, την Αθηνά, την Ήρα ή την Αφροδίτη; Ο θεός Διόνυσος, σας καθοδηγεί σε μια ταραχώδη νύχτα, με ηθοποιούς να υποδύονται τους Θεούς και τους Θεούς να στήνουν κόλπα.Η Anne-Marie OSullivan μια Ιρλανδο-Βρετανή ηθοποιός έχει δημιουργήσει και διευθύνει την ομάδα “The Athenian Players” και έχει συν-γράψει την κωμωδία μαζί με την Ιρλανδή θεατρική συγγαρφέα Maureen McManus.   Ο διεθνής αυτός θίασος, ενσαρκώνει το ήθος της ομάδας και το δημιουργικό της πνεύμα, όπως φέρνουν στη ζωή το κοινό τους όνειρο.
Συμμετέχουν:
Αναστασία Τσιλιμπίου, το πρώην παιδί- φαινόμενο, και πλέον αξιόλογη ηθοποιός και διεθνής διασημότητα.
Αλέξανδρος Ίβος, χαρισματικός ηθοποιός,μοντέλο και επιχειρηματίας.
Άννα Μαρία-Μαντά,ηθοποιός και επαγγελματίας αθλήτρια, κάνει το θεατρικό της ντεμπούτο
Liam Ireland, το ανερχόμενο αστέρι και εκκολαπτόμενο ταλέντο των “The Athenian Players”.
Ηρώ Γλάρος, μουσικός, σκηνοθέτης video art και θεατρικός μάνατζερ, έχει συνθέσει όλη την πρωτότυπη μουσική της παράστασης, δίνοντας μια μοναδική γεύση, που σε εμπνέει.

Επίσημη Πρεμιέρα Τετάρτη 26 Ιουλίου στις 9μμ
Οι παραστάσεις λαμβάνουν μέρος κάθε Τετάρτη Παρασκευή και Σάββατο στις 9μμ, έως και το τέλος Αυγούστου.Επίσης, για γκρουπ θεατών, κατόπιν συνεννόησης.
Δίπλα από το σταθμό ηλεκτρικού του Θησείου, με θέα τον ναό του Ηφαίστου, η παράσταση παρουσιάζεται στο Χώρο Τέχνης Ασωμάτων.

Εισιτήρια προ-πωλούνται στα :
211-8009838 και 6949333948

Για συνεντεύξεις και άλλα υλικά τύπου μπορείτε να επικοινωνήσετε με την ομάδα The Athenian Players ή με το Χώρο Τέχνης Ασωμάτων
Email: athenianplayers@gmail.com
Ένα πολιτιστικό γεγονός των Ενώσεων Πολιτισμού και Ανάπτυξης

Ευχαριστούμε πολύ τους χορηγούς μας:
- Οινοποιείο Ευφροσύνη- Efrosini Winery

- Felizol.gr  @χώρος τέχνης ασωμάτων
Οδός Αγίων Ασωμάτων 6
ΤΗΛ: 211-8009838

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου