Τρίτη 11 Δεκεμβρίου 2012



“Pizza Man”
της Νταρλήν Κραβιόττο
ΣΥΝΟΨΗ
Είναι βράδυ. H Julie Rodgers γυρίζει σπίτι από μια κακή ημέρα. Μόλις πριν λίγο ο εργοδότης της την απέλυσε γιατί του είπε....«όχι». Η Julie χωρίς λεφτά κι απογοητευμένη από την καθημερινότητά της επιστρέφει σπίτι της. Πίνει μπύρες, καπνίζει και έχει το στερεοφωνικό στη διαπασών για να ξεχαστεί. Σκάει μύτη η συγκάτοικός της με διατροφική φρενίτιδα! Ο φίλος της έχει γυρίσει πίσω στη σύζυγό του κι έτσι η Άλις έχει τρελαθεί για μια πίτσα. Η Julie προτείνει έναν άλλο τρόπο για τη διαφυγή τους. Να καλέσουν φίλο στο σπίτι για ένα μικρό....παρτάκι. Η Άλις επιμένει για μια πίτσα. Στη μισή ώρα όλα ανατρέπονται όταν η πίτσα εμφανίζεται στο κατώφλι του διαμερίσματός τους και τις γεμίζει μ εκπλήξεις. Μια ανατροπή των δύο νέων γυναικών που οδηγούν την βραδιά της Παρασκευής σε μια περίεργη κωμωδία.
ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΣΚΗΝΟΘΕΤΗ
Το έργο της Νταρλήν Κραβιόττο “Pizza Man” προβάλλει την υστερία που αποκτούν οι άνθρωποι μέσα στον ρυθμό της καθημερινότητας στην πόλη. Οι προσωπικότητες χάνουν το κέντρο τους μέσα από τις θρησκείες τους, τα οικογενειακά πιστεύω και τις πολιτισμικές τους αναφορές. Μπερδεύουν τους ρόλους τους και επιβάλλουν την αγωνία και το άγχος μέσα στις σχέσεις χωρίς όρια και καμία λογική. Σκέτη τρέλλα η συνάντηση της Τζούλι και της Άλις οι οποίες θα χάσουν το ρυθμό της Παρασκευής, δεν θα βγουν για ποτάκι. Θα μείνουν μέσα για ένα περίεργο παρτάκι που θα τους καθρεφτίσει την ανεξέλεγκτη συμπεριφορά τους. Ο Έντι θα σώσει την βραδιά τους και θα μετανιώσει για την ώρα της άφιξής του.
ΠΑΙΖΟΥΝ
Μαρία Πίγκου: Τζούλι
Μαρία Γεωργοπούλου: Άλις
Θανάσης Κουσαθανάς: Έντι
Μετάφραση: Άρλα Φύτρου
Κοστούμια: Attrattivo
Σκηνικά: Όλγα Τζωρτζ
Κατασκευή: Κώστας Κρούσκης
Μουσική: Όλγα Τζωρτζ
Ήχοι: Media College, copyright reserved
Φωτισμοί: Αλίκη Πήτερσον
Φωτογραφίες: Νεκταρία Δασκαλάκη
Πνευματικά Δικαιώματα: Samuel French, New York
Δικαιώματα μετάφρασης: Όλγα Τζωρτζ
Σκηνοθεσία: Όλγα Τζωρτζ
www.olgageorge.com
ΧΟΡΗΓΟΙ
D o m i n o ’ s
A t t r a t t i v o
Café Κ α λ ύ δ ν α
D r i v e r s n e w s
ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΙΣ
7 – 29 Δεκεμβρίου 2012
Παρασκευή και Σάββατο στις 9:30μμ
ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ
12 Ε γενική
10 Ε λοιποί
@ΧΩΡΟΣ ΤΕΧΝΗΣ ΑΣΩΜΑΤΩΝ
Ασωμάτων 6 – Θησείο
Κρατήσεις:
Κρατήσεις γίνονται στο 6980-463713. Εκτός από το να τηλεφωνήσετε, μπορείτε να στείλετε μήνυμα με όνομα, θέσεις και ημερομηνία προσέλευσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου